User Experience handler om å gjøre dine kunder lykkelige

Trollweb har alltid vært tydelig på at å forstå dine kunder ligger i kjernen av din suksess. Vi gjør netthandelen din brukervennlig og optimaliserer den til sitt fulle potensiale.

Hvorfor besøkes nettsiden din?

Det må du finne ut av. Det er ytterst viktig å lytte til kundene dine. Derfor er UX-design essensielt for din suksess og dine kunder – du kjenner de som surfer seg gjennom nettbutikken din. Våre eksperter hjelper deg med å finne de riktige løsningene og utvikler nettbutikken din slik at den når sitt høyeste punkt.

Ja, men jeg kopierer bare Amazon med en liten fargeendring og egen logo.

Hver netthandel er unik og har sin unike målgruppe. Det som funker for noen funker ikke nødvendigvis for deg. Det er grunnen til vi tester og optimaliserer løsningen for dine unike kunder. Du får vår beste rådgivning for å realisere at dine besøkende vil smile seg gjennom hvert kjøp.

Rådgivning

Spør oss nårsomhelst hvis du er usikker på noe. Vi vil hjelpe deg med vår ekspertise. Gjennom workshops og korte møter finner vi riktig design for deg og dine kunder.

Wireframing

Før vi implementerer designet setter vi opp en wireframe for deg basert på deres ønsker, og jobber oss til den perfekte løsningen.

Implementering

Våre utviklere setter wireframen i live og gjør den tilgjengelig for hele verden.

Conversion–/UX-optimalisering 

Ikke gjett, men test alt. Ikke hør på magefølelsen. Er du usikker, test det mer. Vi hjelper til med å optimalisere nettbutikken din på hvert steg gjennom heatmaps, Google Analytics og A/B-testing.

Hvordan vi øker konverteringen din og brukeropplevelsen

Heatmaps og opptak

Hva ser dine besøkende? Hva ser de ikke? Hvor lenge ruller de nedover siden? Heatmaps og opptak lar oss få et visuelt innblikk i hvordan brukerne blir engasjert av nettbutikken din og hvor de lavthengende flaskehalsene er.

Google Analytics

Gudfaren til datainnsamling. Det kan bli kaotisk å saumfare seg gjennom alt, men vi hjelper deg gjennom skogen av informasjon – med uthenting av riktig rapport, samt det å bruke dataen for riktig optimalisering.

Spør kundene dine

Hvis det brede datagrunnlaget ikke er nok, må vi gå inn i detaljene: spørre kundene direkte om hvorfor de gjør det de gjør og hva de forventer. Hva stoppet dem i kjøpe hos oss i dag? Hvordan kan vi forbedre butikkturen? Å spørre de riktige spørsmålene til riktig tid gjør at vi kan forstå kundene og skape en bedre brukeropplevelse.

Testing

La oss ikke teste CTA-farge, men Value propositions og brukervennlighet. Burde jeg ha fire produkter på samme rad på en kategoriside eller holde meg til tre? La oss finne det ut. Vi setter opp og utvikler A/B-tester for ditt behov. 

PolarCore

Trollweb utvikler og forvalter et av de mest brukte designrammeverkene for Magento; PolarCore. Dette rammeverket er så langt blitt brukt i et tusentall nettbutikker basert på Magento, inkludert samtlige av våre etterhvert nærmere 500 leveranser av Magento. PolarCore er optimalisert for UX, SEO og ikke minst for å bli tilpasset dine behov.

Optimalisering

Vi følger med på trender, forskning og oppdagelser innen optimalisering av nettbutikk. Vi samarbeider også med flere internasjonale bransjespesialister for å levere det beste innen CRO.

Jeg trenger andre tjenester også

Hosting

Hosting

Lynrask Magento hosting. Vårt dedikerte Magento driftssenter er et av de mest optimaliserte, moderne og fleksible hosting-løsningene for Magento på markedet - for å sikre trygg og lynrask drift av din nettbutikk.

Les mer
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Moduler & Integrasjoner

Moduler & Integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserte nettbutikker på referanselisten har Trollweb erfart det aller meste, og sikrer rådgivning i særklasse.

Les mer
Spesialutvikling

Spesialutvikling

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Våre erfarne utviklere utvikler alt fra mindre spesialtilpasninger til komplekse løsninger innenfor B2B, ERP og lignende.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!