Utviklet med høyeste kompetanse på Magento og netthandel.

Kjernen i Trollweb har alltid vært og vil alltid være utvikling av både kode og kompetanse. Trollweb er hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og kan utvikling på Magento.

Ingen har jobbet med Magento like mye som oss

Vi jobber hele tiden for innovasjon med fokus på raske, trygge og nyskapende nettbutikker. Utviklerne våre jobber daglig med utvikling av svært variert art, som fører til at fjell flyttes med hver linje med kode og nye løsninger. Vi har ingen outsourcing av vår utvikling, og alt skjer fra våre kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Vilnius. Dere har et ønske – vi har kompetansen på alt innen nettbutikk. Vi utvikler rigide, trygge systemer som tilpasses deres behov.

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. 

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Vi utvikler og vedlikeholder de aller fleste kjernemodulene for blant annet Klarna Checkout, Bring, Nets og Dibs.

Magento-spesialistene

Vi innehar de høyeste sertifiseringene fra Magento og var blant først i verden med Magento 2-sertifisering. 

Totalleverandør

Trollweb leverer komplette nettbutikker bygget på Magento, fra planlegging til implementering til løpende forvaltning og support. Drift, integrasjoner, design, rådgivning, markedsføring. Èn profesjonell leverandør å forholde seg til.

Allsidighet

Hode for standarder – hjerte for tilpasning. Vi anbefaler alltid standardiserte løsninger så langt det er mulig, men har ekstremt variert erfaring og lidenskap for å tilpasse systemer etter nye behov og ønsker. 

Kode snekret i Norden

Vi outsourcer ingenting. Alt utvikles av våre egne troll, med ekstra god innsikt i systemer tilpasset nordiske behov.

Vi pusher dere fremover

Varierte løsninger, øye for trender og nyheter og innovasjon går sammen for at vi fort er et hode foran mange. Dere kan nok forvente at vi kommer med alternativer til utfordringen deres.

Ingen selgere

Vi har ikke salgsavdeling, som betyr at du får direkte tilgang til ekspertene som utvikler løsningen for deg.. 

Nysgjerrig på mer av det vi gjør?

Hosting

Hosting

Lynrask Magento hosting. Vårt dedikerte Magento driftssenter er et av de mest optimaliserte, moderne og fleksible hosting-løsningene for Magento på markedet - for å sikre trygg og lynrask drift av din nettbutikk.

Les mer
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Moduler & Integrasjoner

Moduler & Integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserte nettbutikker på referanselisten har Trollweb erfart det aller meste, og sikrer rådgivning i særklasse.

Les mer
UX & design

UX & design

Med vårt eget UX-miljø og designrammeverk for Magento sørger vi for kundeopplevelse og konverteringsoptimalisering i ypperste klasse. Hos Trollweb får du design som selger.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!