Vi er din rådgiver og sparringspartner 

Som en av verdens aller første leverandører av og partnere med Magento og leverandør av snart 500 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel. 

Nordisk rådgivning i verdensklasse

Som en av veldig få Magento-leverandører kan vi levere absolutt alt in-house, inklusiv profesjonell Magento hosting gjennom vårt Polarhost driftssenter her i Norge. Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere leverer vi også strategi/konsept-utredning, ERP, PIM, prosjektledelse, nyhetsbrev-løsninger, kundeklubber, effektive logistikk-løsninger og mye mer.

Vi har jobbet med Magento helt fra starten i 2008, og kan uten bekymring si vi kan absolutt mest om Magento i Norge. Vi leverer blant annet rådgivning, utforming av design, tunge integrasjoner, spesialutvikling, support og drift av Magento. Vi er en objektiv sparringspartner som gir rådgvining for å skape den beste løsningen for deg.

Rådgivning fra netthandelsspesialister med internasjonal erfaring

Vi har så godt som jobbet med internett så lenge det har fantes, i tillegg til mange års erfaring med retail og POS fra før Trollweb først ble stiftet. 10 år med butikkdata og deretter 15 år med netthandel. Vi har så godt som jobbet med internett så lenge det har fantes, i tillegg til mange års erfaring med retail og POS fra før Trollweb først ble stiftet. 10 år med butikkdata og deretter 15 år med netthandel.

Magento-eksperter

Med titalls Magento-sertifiserte spesialister på høyeste nivå og over 500 leverte nettbutikker, har vi erfart det meste. Vi har sett løsninger fra stort sett alle markedssegmenter og bruker solid forståelse, også på tvers av dem, for å finne løsningen som passer deg best

Butikk i blodet

Vi tar med mange år med erfaringer fra retail og POS inn i nettbutikken din for å skape sømløse kundereiser for dine brukere. Dette går også inn i vårt arbeid for å skape omnikanalløsninger.

Vi er ærlige utfordrere

Du må forvente at vi vil gi den beste løsningen til utfordringen din. Det vil likevel ved hvert nei være et alternativ vi ser funker bedre. Vi mener at det skal stilles krav begge veier når man skal skape en løsning sammen.

Klare rammer fra start

Uavhengig om du vet hva du trenger eller ikke, ser løsningsarkitektene våre mulighetene dine for å nå hvor du vil. Vi gjør også det nødvendige byggemannskapet klart for å realisere prosjektet fra første interesse.  

Totalleverandør av kompetanse på netthandel

Fremfor alt: funksjon

Vi jobber målrettet for å levere funksjonelle og brukervennlige løsninger, tilpasset både våre kunder og dine sluttkunder. 

Rett på ekspertene

Dersom vi blir invitert til dere for å snakke om våre løsninger og Magento så er det ikke en selger, men en spesialist på Magento og netthandel som kommer – og som kan svare på alt som måtte dukke opp der og da.

Optimaliseringskultur

For å være nettbutikkenes fortrinn i Norden går optimalisering gjennom alt Trollweb gjør, fra design og rådgivning til utvikling og hosting. Vi har selv og samarbeider med flere CRO-spesialister.

Nysgjerrig på mer av det vi gjør?

Hosting

Hosting

Lynrask Magento hosting. Vårt dedikerte Magento driftssenter er et av de mest optimaliserte, moderne og fleksible hosting-løsningene for Magento på markedet - for å sikre trygg og lynrask drift av din nettbutikk.

Les mer
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Moduler & Integrasjoner

Moduler & Integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Spesialutvikling

Spesialutvikling

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Våre erfarne utviklere utvikler alt fra mindre spesialtilpasninger til komplekse løsninger innenfor B2B, ERP og lignende.

Les mer
UX & design

UX & design

Med vårt eget UX-miljø og designrammeverk for Magento sørger vi for kundeopplevelse og konverteringsoptimalisering i ypperste klasse. Hos Trollweb får du design som selger.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!