Ferdige løsninger som gjør det enklere og raskere å bli best

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl. Våre moduler og integrasjoner er laget ferdige for å spare tid og gi utprøvede løsninger som står bak vinnende netthandler.

Fraktmoduler for Magento

Trollweb leverer blant annet den offisielle Bring/Posten fraktmodulen for Magento. Den støtter fraktberegning av alle standard fraktmetoder fra Bring, og har en rekke tilleggsfunksjoner som faste priser, gratis frakt, vektstyring, mm. 

Betalingsmoduler for Magento

Ofisielle betalingsmoduler for Vipps, Nets, DIBS, Gothia Paybill, Collector og mange fler.

ERP- og økonomisystem-integrasjoner

Fullverdig integrasjon mot TripleTex, 24SevenOffice og andre.

Fraktmoduler for Magento

Den offisielle Bring/Posten fraktmodulen for Magento støtter fraktberegning av alle standard fraktmetoder fra Bring, og har en rekke tilleggsfunksjoner som faste priser, gratis frakt, vektstyring, mm. PostNord MyPack for Norge og Sverige og PostNord Marketplace.

EDI-moduler for Magento

Cargonizer fra Logistra, 100% integrert i Magento's kontrollpanel, er den mest effektive EDI-integrasjonen vi har. 

Nysgjerrig på mer av det vi gjør?

Hosting

Hosting

Lynrask Magento hosting. Vårt dedikerte Magento driftssenter er et av de mest optimaliserte, moderne og fleksible hosting-løsningene for Magento på markedet - for å sikre trygg og lynrask drift av din nettbutikk.

Les mer
Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserte nettbutikker på referanselisten har Trollweb erfart det aller meste, og sikrer rådgivning i særklasse.

Les mer
Spesialutvikling

Spesialutvikling

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Våre erfarne utviklere utvikler alt fra mindre spesialtilpasninger til komplekse løsninger innenfor B2B, ERP og lignende.

Les mer
UX & design

UX & design

Med vårt eget UX-miljø og designrammeverk for Magento sørger vi for kundeopplevelse og konverteringsoptimalisering i ypperste klasse. Hos Trollweb får du design som selger.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!