Profesjonell Magento-support

Vi har jobbet med Magento siden 2009 og tilbyr optimal support til alle våre kunder, både på Magentoprogramvaren og teknisk brukerstøtte. 

Se mer om vårt Magento support-team

Kurs i netthandel på Magento

Vi har i mange år holdt kurs i Magento og netthandel. Nå tilbyr vi også kurs online via Trollweb Academy.

Support utover arbeidstidene?

Ønsker du support utover arbeidstidene? Sett opp vår Magento-serviceavtale

Mange av våre kunder velger å ha vår Serviceavtale, som gir utvidet tilgjengelighet på kvelder og i helger samt prioritert support på dagtid. Serviceavtale gir altså en vesentlig større trygghet iforhold til å få tak i kvalifisert personell også utenfor normale åpningstider.

Fyldig dokumentasjon

Vår onlinedokumentasjon gir innsikt og hjelp på så og si alt. Også dokumentasjonen til våre tilleggsmoduler er tilgjengelig, som betyr at du kan lett bli kjent med, forstå og oppdage moduler.

Magento-serviceavtale

Mange av våre kunder velger å ha vår Serviceavtale, som gir utvidet tilgjengelighet på kvelder og i helger samt prioritert support på dagtid. Serviceavtale gir altså en vesentlig større trygghet ift. å få tak i kvalifisert personell også utenfor normale åpningstider.

Dokumentert god og rask feedback

I tillegg til en 99%-resolved rate på innkomne tickets får vi tilbakemelding på tilfredshet på 4,5 av 5 stjerner.

Nysgjerrig på mer av det vi gjør?

Hosting

Hosting

Lynrask Magento hosting. Vårt dedikerte Magento driftssenter er et av de mest optimaliserte, moderne og fleksible hosting-løsningene for Magento på markedet - for å sikre trygg og lynrask drift av din nettbutikk.

Les mer
Moduler & Integrasjoner

Moduler & Integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserte nettbutikker på referanselisten har Trollweb erfart det aller meste, og sikrer rådgivning i særklasse.

Les mer
Spesialutvikling

Spesialutvikling

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Våre erfarne utviklere utvikler alt fra mindre spesialtilpasninger til komplekse løsninger innenfor B2B, ERP og lignende.

Les mer
UX & design

UX & design

Med vårt eget UX-miljø og designrammeverk for Magento sørger vi for kundeopplevelse og konverteringsoptimalisering i ypperste klasse. Hos Trollweb får du design som selger.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!