Vi tar ansvar for din løsning

 - Fra A til Å

Vi har et av de mest moderne Magento driftsmiljøene i verden, med flere hundre Magento nettbutikker operative til enhver tid. Våre hosting-løsninger er 100% standardiserte og de er bygget opp i tett samarbeid med Magento's egne driftsteknikere ift. anbefalinger rundt drift av Magento netthandel.

Magento driftsmiljø

Trollweb har bygget opp sitt eget dedikerte Magento driftsmiljø sentralt i Norge, der alle våre kunder bor - trygt og godt. Drift av en netthandel-løsning er veldig viktig, med høye krav om oppetid - dag og natt, og ikke minst at man har løsninger som laster nettbutikken lynraskt ut til kundene - uansett besøksmengde. 

Magento driftsmiljø

Vi har et av de mest moderne Magento driftsmiljøene i verden, med flere hundre Magento nettbutikker operative til enhver tid. Våre hosting-løsninger er 100% standardiserte og de er bygget opp i tett samarbeid med Magento's egne driftsteknikere ift anbefalinger rundt drift av Magento netthandel.

Garantert lynrask nettbutikk

All internett-trafikk går gjennom et av de største og mest stabile knutepunktene i regionen, med full 24/7 overvåking av ISP. Det er også løsninger for å gå over på alternative linjer ved eventuelle omfattende driftsbrudd på hovedlinjene.

Redundant strømtilførsel

I tillegg til UPSer (Uninterruptible Power Supply) er det dobbel strømføring inn til serverne, med diesel-aggregat som starter automatisk etter 10 sekunder ved eventuelle strømbrudd. Diesel-aggregat og nødstrøm-system testes fast hver eneste måned.

Polarhost Nordic / PolarHost AWS

Trollweb tilbyr som en av ytterst få leverandører både lokal skyløsning med drift lynraske servere fysisk her i Norge òg - om man ønsker - på Amazon AWS, verdens største hostingløsning. Amazon AWS passer bra for nettbutikker med større kundemasse utenfor Norge mens det for de fleste av våre kunder passer perfekt med Polarhost Nordic. Trollweb eier alt utstyr som driftes på Polarhost Nordic selv, og har full kontroll (og ansvar) for hele løsningen fra strømpluggen helt opp til designet i nettbutikken. Èn leverandør å forholde seg til der altså.

En Magento hosting-leverandør som kan Magento

Som en av ytterst få leverandører i verden har vi både vårt eget Magento driftssenter òg totalleveranser av Magento. Det betyr at vi har svært høy kompetanse på alle kjerneområder rundt en Magento nettbutikk - noe våre kunder vet å sette stor pris på når noe en sjelden gang går galt.

Et nordisk hosting-miljø gir økt sikkerhet, lynrask respons og stor kapasitet for hver bruker.

Backup

Backup kjøres hver natt, med en rekke historiske kopier - og all backup er plassert trygt i god fysisk avstand fra produksjonsserverne.

NORID-registrar

Vi er offisiell NORID-registrar, og kan dermed registrere og håndtere alle .no-domener - selvsagt i tillegg til de fleste internasjonale domener.

Fysisk sikring

Alle våre servere og nettverksutstyr er sikret bak dobbel adgangskontrollert tilgang, dvs man må gjennom to sikkerhetssoner før man har tilgang. I tillegg speiles alle data til ekstern bygning, med samme sikkerhetsnivå.

Automatisk sikret på flere forskjellige nivåer.

Først og fremst er alle våre servere innrullert i et system for automatisk oppdatering av sikkerhetspatcher både på operativsystem-nivå og applikasjonsnivå, fra Debian Linux til webserver, database og annen software. I tillegg filtreres all trafikk inn til oss gjennom egne brannmurer, der for eksempel "ekstra pågående" trafikk (typisk spam-bot'er) raskt blokkeres ute på enten kort eller lengre sikt dersom "angrepene" vedvarer

Trollweb er LIR

Som et av veldig få selskaper i Norge er Trollweb godkjent LIR, som i prinsippet er en ISP, og vi administrerer med det også vårt eget IP-nett på godt over 1000 offisielle IP-adresser.

Sikkerhetsovervåking

Alle våre hosting-pakker har en rekke funksjoner inkludert, som gratis SSL-sertifikat og sikkerhetsovervåking.

Single- og cluster-server

Har du fra 10-200 ordrer pr dag? Da passer en av våre Premium single-server pakker normalt helt perfekt. Lynrask og solid løsning, med alle viktige funksjoner.

Har du normalt over 200 ordrer pr dag? Våre Cluster-pakker er perfekte for nettbutikker med normalt over 200 ordrer hver dag, og skalerer opp til flere titalls tusen ordre hver dag.

Server Monitorering

Full oversikt av status på alle servere og ressurser som Magento nettbutikken kjører på. Månedlige oppetids rapporter sendes automatisk

Magento Fastly CDN

Vår populære Magento Fastly CDN pakke gjør at blant annet alle produktbilder og andre former for bilder, CSS og annet live-synces ut til Fastly CDN – og serves derfra direkte til den enkelte besøkende. Dette øker nettbutikkens performance og reduserer belastningen på din Magento server betraktelig

Magento Performance Monitoring

Med vår populære Magento Performance Monitoring pakke overvåkes kontinuerlig en lang rekke faktorer relatert til performance i din Magento nettbutikk for å sikre at ikke flaskehalser oppstår

Magento Performance Audit + Optimize

Vår populære Magento Performance Audit + Optimize pakke analyserer alle funksjoner av din Magento nettbutikk for å finne flaskehalser og andre årsaker som skaper treghet for de besøkende.

Hvordan din nettbutikk sikres mot angrep utenfra

Selv om de færreste av kundene våre er mål for angrep utenfra hender det at det skjer forskjellige nivåer av angrep inn mot våre servere. De fleste angrepene er veldig ubetydelige og helt tilfeldige at "treffer" våre servere. Det vanligste er såkalte bot'er som er på evig jakt ute på internett etter svakheter på forskjellige nettsider, for så å rapportere disse svakhetene til reelle personer - som deretter forsøker seg på mer sofistikerte angrep for å trenge dypere inn i løsningene.

Alle våre kunder er automatisk sikret på flere forskjellige nivåer. Først og fremst er alle våre servere innrullert i et system for automatisk oppdatering av sikkerhetspatcher både på operativsystem-nivå og applikasjonsnivå, fra Debian Linux til webserver, database og annen software. I tillegg filtreres all trafikk inn til oss gjennom egne brannmurer, der for eksempel "ekstra pågående" trafikk (typisk spam-bot'er) raskt blokkeres ute på enten kort eller lengre sikt dersom "angrepene" vedvarer.

Magento har også en enestående sikkerhetshistorikk, med kun en håndfull mindre alvorlige sikkerhetsissues gjennom hele sin livshistorie - og alle tettet igjen i løpet av noen få dager. Dersom det skulle komme for eksempel store såkalte DDoS-angrep utenfra, der internett-linjene inn fylles opp med "dummy-data", har vi (Trollweb) begrenset med mulighet for å blokkere dette - ettersom vi rett og slett ikke har tilgang til det som skjer utenfor serverrommet - men vi samarbeider tett med internett-leverandørene våre, som har forskjellige løsninger for å blant annet blokkere denne typen trafikk. Både vi og internett-leverandørene våre samarbeider også med NorCERT - norsk nasjonal sikkerhetsmyndighet - som "passer på" internett i Norge, men heller ikke NorCERT har mulighet for å stanse omfattende angrep. Internett er et veldig åpent system som alltid vil ha sine svakheter i forhold til mulighet for misbruk og dataangrep.

Nysgjerrig på mer av det vi gjør?

Magento-support

Magento-support

Vi tilbyr support til alle våre kunder, både på Magento-programvaren og teknisk support. Som den største totalleverandøren på Magento i Norge, løser vi saker så raskt som mulig og driver omfattende opplæring og kursing.

Les mer
Moduler & Integrasjoner

Moduler & Integrasjoner

En av våre største områder er utvikling av tilleggsfunksjonalitet til Magento. Våre utviklere står bak de fleste av de offisielle nordiske integrasjonsmodulene for Magento, som Nets Netaxept, DIBS, Collector, Bring, m.fl.

Les mer
Omnicloud

Omnicloud

Mange av våre ansatte har over ti års erfaring med retail og POS-løsninger for ledende norske kjeder og vi har utviklet vårt eget OmniCloud system med blant annet effektive Klikk og Hent løsninger som er uavhengige av ERP-system.

Les mer
Rådgivning

Rådgivning

Med langt over 500 Magento-baserte nettbutikker på referanselisten har Trollweb erfart det aller meste, og sikrer rådgivning i særklasse.

Les mer
Spesialutvikling

Spesialutvikling

Våre utviklere har den høyeste utviklerkompetansen på Magento. Våre erfarne utviklere utvikler alt fra mindre spesialtilpasninger til komplekse løsninger innenfor B2B, ERP og lignende.

Les mer
UX & design

UX & design

Med vårt eget UX-miljø og designrammeverk for Magento sørger vi for kundeopplevelse og konverteringsoptimalisering i ypperste klasse. Hos Trollweb får du design som selger.

Les mer
Digital markedsføring

Digital markedsføring

Vi har tidligere e-commerce managere som vet hva det vil si å måtte levere på budsjett. Vi har solid kompetanse til å bistå med operativ hjelp for å øke salget ditt. Hos oss får du ikke post-it session på glassvegg, men verktøy du kan bruke i dag!