Sandnes Garn

Opprettet i Sandnes i 1888 og skal være ledende på design innen håndstrikk, men også tendere mer mot fashion design. Sandnes Garn lager også strikkeoppskrifter som selges sammen med deres garnkvaliteter.

Et utvalg av våre andre referanser

Barnashus.no

Barnashus.no

Barnas Hus er en ledende og tradisjonsrik faghandel innen klær og utstyr til barn og baby. Med flere titalls butikker har Barnas Hus vært tidlig ute med samspill mellom fysisk butikk og nettbutikk hvor de blant annet implementerte Klikk og Hent som en av de første retailerne i Norge.

Les mer
Finn.no/shopping

Finn.no/shopping

Finn sin nyeste satsning. En markedsplass med hovedfokus på møbler og interiør.

Les mer
Fjellsport.no

Fjellsport.no

Som Norges største uavhengige nettbutikk for utendørsaktiviteter og turer i skog og mark er Fjellsport markedsledende i teknologi, med utvalg av sterke merkevarer og fokus på kundeopplevelse på nett.

Les mer
FLOYD.no

FLOYD.no

Floyd leverer klær til motebevisste kvinner, med flere fysiske butikker og en sterk tilstedeværelse på nett. Her får du et stilbevisst design, produktbilder som lyser opp og svært funksjonell netthandel.

Les mer
Getinspired.no

Getinspired.no

Etablert i 2009 og selger treningsklær og tilbehør til damer. Med robotisert lager, lynrask levering og et veldig godt fokus i alle ledd har de hatt en enorm vekst hele veien. Ikke uten grunn har de vunnet prisen for Årets Nettbutikk.

Les mer
Megaflis.no

Megaflis.no

Som en av landets største kjeder innen sitt segment og med en rekke varehus har Megaflis vært i forkant av utvikling på nett. Deres nettbutikk har fokus på brukervennlighet, med tett integrering mot systemer som ERP og EDI.

Les mer
Merida.no

Merida.no

I 1987 var Stians Sport AS den første Merida distributøren i verden. Nå distribueres Merida i 77 land over hele verden, og selger over 3 millioner sykler på verdensbasis.

Les mer
Nostebarn.no

Nostebarn.no

Nøstebarn skaper og selger klær i ubehandlet ull og i ull/silkeblanding, men leverer også garn med strikkeoppskrifter, tøybleieløsninger og soveskinn. De har raskt økt produktspekteret med strenge krav til etisk og miljøvennlig produksjon.

Les mer
Session.no

Session.no

Session er størst i Norge på alt som har med brett å gjøre. Deres kjærlighet til brett og moro, kombinert med stor interesse for utstyr og faglig kompetanse har de etablert butikker over hele landet.

Les mer
Stormberg.no

Stormberg.no

Stormberg er en av Nordens største produsent av alle typer fritidsklær og Trollweb er totalleverandør av deres netthandel. De har vunnet en rekke netthandelspriser, blant annet Årets nettbutikk.

Les mer
Torshovsport.no

Torshovsport.no

Torshov Sport har spesialkompetanse innen fotball, hockey og løp. Her finner du et stort utvalg av sportsutstyr og Thorsov Sport er kjent for å være blandt de ledende i verden på fotball.

Les mer
VITA.no

VITA.no

Som en av Norges største kjeder på produkter innen hudpleie, helsekost og mye mer har VITA etablert seg på nett som en nyskapende tjeneste, med sitt fokus på lynrask levering, stort utvalg og lave priser.

Les mer
Angler.no

Angler.no

Spesialiserer ser på alle typer sportsfiske og med et sortiment som innbefatter bekledning både for friluftsliv og til bruk i urbane miljøer, samt et knippe nøye utvalgte turprodukter, inkludert kaffe og kaffeutstyr.

Bilxtra.no

Bilxtra.no

BilXtra er Norges største kjede for bildeler og bilutstyr. BilXtra ble kåret til Årets Butikk innen "Bil og Garasje" 2017.

Bjørklund.no

Bjørklund.no

Bjørklund er en av norges viktigste smykkebutikker. Her finner du et enormt utvalg og til rimelige priser.

CG.no

CG.no

Etablert i 1739 og er i dag èn del av Tre Norske (Hadeland Glassverk og Porsgrunn Porselen) og leverer et bredt utbalg av kjøkkenustyr, glass, porselen, mat m.m.

DNB.no/nettbutikk

DNB.no/nettbutikk

Norges største finanskonsern med 180 000 kunder innenfor segmentet små- og mellomstore bedrifter og 2.1 millioner private kunder.

EkstraLeker.no

EkstraLeker.no

En av Norges største leketøys kjeder med stort utvalg av kjente varer til en lavere pris.

Loco

Loco

Loco er en norsk kosmetikkjede som tilbyr et bredt utvalg av kjente merkevarer og spennende nye produkter til ugjenkjennelige priser.

Olivenlunden.no

Olivenlunden.no

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. Med over 18 butikker bare i Norge er de en toneangivende formidler av det mediterranske kosthold.

TheBodyShop.no

TheBodyShop.no

Enkle, hjemmelagde produkter av naturlige ingredienser med minimal innpakning i rundt 50 butikker i Norge. De har alltid vært sterke innen aktivisme fører en protest mot skjønnhetsindustrien.

Thune.no

Thune.no

Thune har i dag 16 fysiske butikker i Oslo, Akershus, Bergen og Trondheim i tillegg til nettbutikk. Her finner du blant annet et stort utvalg av klassiske diamantsmykker av høy kvalitet og sølvsmykker sammen med gode råd og kompetanse.

Woolland.no

Woolland.no

Deres visjon er å bli Norges mest attraktive ullmerke med det lille ekstra – til fornuftige priser. Woolland tilbyr ekstra god kvalitet, ekstra god design og ekstra funksjonelle detaljer.