Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med alle de beste underleverandørene i bransjen, fra frakt- og logistikk til ERP-leverandører. Felles for alle er at vi har god og tett dialog, at vi kjenner godt til deres tjenester - og at tjenestene den enkelte leverandøren tilbyr normalt er tett integrert inn mot Magento løsningene vi leverer.

Vi inngår aldri eksklusivitet med noen samarbeidspartnere, og gjør alltid det vi kan for å kunne tilby løsninger inn mot mer èn leverandør innenfor ett konkret område, som fakturaleverandører, EDI-leverandører, osv. Dette gjør vi for å la deg som kunde av oss velge mest mulig fritt blant de forskjellige leverandørene innenfor hvert område. Vi gir anbefalinger på konkrete leverandører i de tilfellene der vi er rimelig trygge på hvem du bør velge, men vi kan aldri gi noe garanti for tjenester den enkelte leverandøren gir.

Enkelte samarbeidspartnere jobber vi tettere med enn andre, som Bring, Klarna, Gothia, Collector og Cargonizer. Det skyldes at disse leverandørene har tjenester som i større grad er tilpasset Magento og netthandel generelt, og som vi ser mange av våre kunder setter stor pris på å få integrert i sine nettbutikker.

Ønsker du å levere verdens beste netthandel-løsning sammen med oss? Ta kontakt.