Logistra Cargonizer

Logistra er en av Norges største EDI-leverandører, og tilbyr gjennom sin Cargonizer EDI-løsning en komplett logistikk-løsning mot transportører som Bring, Tollpost og en rekke andre.

Cargonizer-integrasjonen vår gjør at man gjør hele EDI-prosessen direkte i Magento sitt kontrollpanel, inkl utskrift av EDI-etikettene.

> Les mer om Logistra og Cargonizer her

Bring EDI Booking

Trollweb leverer standard modul for direkte-integrasjon mellom Magento og Bring Booking, som er Bring sin egen EDI-løsning. Dette gjør at nettbutikker som kun bruker Bring som transportør kan produsere EDI fraktlapper direkte fra kontrollpanelet i Magento, helt gratis.

Hva leverer Trollweb?

EDI-Soft Consignor

EDI-Soft er en av nordens største EDI-leverandører, og tilbyr et bredt spekter av EDI/logistikk-tjenester opp mot de fleste transportører.

Vår integrasjonsløsning mot Consignor gjør at man med få klikk får alle forsendelser inn i Consignor, der utskrift av etiketter og automatisk tilbakerapportering til Magento med sendingsnummer er integrert.

> Les mer om Consignor på EDI-Soft sine hjemmesider

unifaun

Unifaun er Nordens ledende leverandør av løsninger for transportadministrasjon. Unifaun Online er en komplett, skybasert tjeneste som lar deg håndtere alle transportører og forsendelser i én og samme løsning. Med en integrasjon mot Unifaun Online kan du generere EDI og transportdokumenter direkte fra Magento, og få tilbakerapportert transportinformasjon som sendingsnummer, status og sporingslenke.

Les mer om Unifaun Online Unifaun informasjon