Kort om Trollweb

Trollweb er Nordens ledende total-leverandør av netthandel basert på Magento. Vi leverer rådgivning, utvikling, designimplementering, full drift og support av Magento - i tillegg til et bredt produktspekter av ferdige integrasjonsløsninger og tilleggsmoduler.

Nordiske løsninger - forstått, utviklet og levert i Norge, Sverige og Danmark

Trollweb er et 100% nordisk eid selskap, der alle utviklere, designere, prosjektledere og support holder til sentralt i Norge, Sverige og Danmark.

Ingen outsourcing og ingen møter der leverandøren ikke forstår hva kunden egentlig ønsker.

Trollweb - en teknologi-leverandør

Vi er en teknologi-leverandør. Teknologien vi leverer er programvaren Magento i vårt dedikerte Magento driftssenter der alle nettbutikkene bor - trygt, raskt og stabilt.

Noe som ikke tilbys?

Mye. Vi lager ikke kampanjeløsning eller hjemmesider, og vi leverer definitivt ikke apps. Alt fokus er rettet mot å levere de desidert beste netthandel-løsningene. Bra for deg. Litt enklere for oss.

Vi samarbeider med de beste

Vi samarbeider tett med alle de største og beste tilleggsleverandørene innen netthandel for å sikre at våre kunder får en komplett løsning, alt koordinert og levert gjennom èn total-leverandør. Kortleverandører, fakturaleverandører, fraktleverandører, ERP-leverandører, EDI-leverandører. Les mer om noen av våre partnere på våre partnersider

Sterkt fokus på funksjonelle og brukervennlige løsninger

Vi jobber målrettet for å levere funksjonelle og brukervennlige løsninger, tilpasset både våre kunder og dine sluttkunder. Vi er også de første til å gi beskjed når vi av kunder blir presentert løsninger vi ser ikke kommer til å fungere.

Våre kontorer

Svært erfarne ansatte

De fleste ansatte i Trollweb har jobbet med utvikling av nettløsninger helt siden internett dukket opp, og før nettet dukket opp så varmet flere av oss med drift av BBS'er (med dial-up modem). Internett og data generelt er et enormt stort område - og vi behersker det aller meste. Trygt og greit for deg å vite.

Trollweb ble etablert vinteren 2008/2009. I 2013 ble Trollweb Solutions AB i Sverige etablert, og i 2015 ble Trollweb Solutions ApS etablert i Danmark. Trollweb Solutions har pr mai 2016 totalt 24 ansatte, alle spesialisert på det de holder på med.

Lang erfaring fra den fysiske butikkbransjen

Flere av de sentrale personene bak Trollweb har over ti års erfaring fra retail-bransjen og har jobbet med blant annet POS-løsninger for store kjeder som Elkjøp og Expert. Flere av oss har også jobbet ute i disse butikkene. Dette brukes i stor grad opp mot vår total-forståelse mellom netthandel og fysisk handel, og er en sterkt medvirkende årsak til at vi utvikler og leverer vårt eget 100% nettbaserte POS butikksystem - webPOS.

Salgsavdelingen vår

Består av 0 personer. Dvs, noen av oss setter opp tilbud og estimater på arbeider som skal utføres, men særlig pågående selgere skal vi ikke påta oss å si vi er.

Dersom vi blir invitert til dere for å snakke om våre løsninger og Magento så er det en spesialist på Magento og netthandel som kommer - og som kan svare på alt som måtte dukke opp der og da.

Klar for å gå i gang? Ta kontakt

Hold deg oppdatert - følg os på Facebook